Skip to main content

Lånecyklar

Kungsörs SK har inhandlat ett antal cyklar för utlåning. Dessa cyklar täcker spannet från barn till ungdom samt mindre vuxna, både MTB och racer. Är man intresserad av att låna en cykel så kontaktar man info@kungsorssk.se för mer information om detta.

Lite kort om hur lånet går till:

Cykeln kan man låna för enstaka träningar eller tävlingar. Man kan även låna en cykel en kortare tid om man vill testa lite på egen hand innan man kanske köper en egen. Många av våra ungdomar vill nog testa racern under Västmanlands Cup’s deltävlingar på racer. Där får ungdomarna försöka turas om så alla får testa.

Eftersom klubben har begränsad budget för att underhålla dessa cyklar är vi tacksamma om man är försiktig och sköter om cykeln. Skulle cykeln skadas eller förloras i stöld får man i första hand själv ersätta detta.

Cykeln man lånar är tvättad och smord och redo för ett pass. Hjälp med att ställa in cykeln kan få om så önskar. När man lämnar tillbaka cykeln så lämnar man tillbaka den i samma skick som man fick den i.

Alla cyklar är utrustade med vanliga plattformspedaler. Vill man ha klickpedaler så får man byta till egna sådana om man önskar.

Några av cyklarna

Cykel #1: Scott Voltage 20″

MTB som passar de yngsta i längder från cirka 110-130cm beroende på hur man är byggd.

Cykel #2: GT Stomper 24″

MTB som passar barn i längder från cirka 125-145cm beroende på hur man är byggd.

Cykel #3: Fuji 26″s hjul med 17″ ram

MTB som passar ungdomar och även vuxna i längder från cirka 150-170cm beroende på hur man är skapt.

Cykel #4: Scott Speedster 60 XXS ram 28″ hjul

En LVG-cykel som passar ungdomar och även vuxna i längder från cirka 140-160cm, också där beroende på hur man är byggd i kroppen.

Träningstider cykel

Onsdagar:

Köping 17:30, Skoftesta alt. Johannisdal (se KSK facebook för detaljer)

Söndagar:

Lockmora 9:45